Активатор води іонізатор і мікрогрін як тренд безпечно пророщувати вдома органічні рослини

17

січ.

Активатор води іонізатор і мікрогрін як тренд безпечно пророщувати вдома органічні рослини

   
Добре відомо, що органічне землеробство краще для довкілля. Найменша кількість пестицидів - це збереження життя корисних комах, чистий і здоровий грунт і вода. А рішення купити мікроферму, оскільки це контрольоване гідропонне середовище, могло б забезпечити сім'ю екологічно чистими органічними рослинами з вітамінами за будь-яких обставин, незалежно від кліматичних умов чи наслідків екологічних катастроф.
     

Про постачання органічним продовольством у цифрах

У 2021 році в Європі для органічного сільського господарства було використано 15,9 млн га порівняно з 14,7 млн га у 2020 році та всього 9,5 млн га у 2012 році. З точки зору того, яка частина сільського господарства в країні була органічною, найбільші частки були в Австрії (26%), Естонії (23%) та Швеції (20%). , причому Найбільше зростання спостерігалося в Португалії (283%), Хорватії (282%), Франції (169%) та Угорщини (125%). За даними асоціації Soil Association, якби всі сільськогосподарські угіддя Європи дотримувалися органічних методів, шкідливі сільськогосподарські викиди могли б скоротитися до 50% до 2050 року, не впливаючи на постачання продовольства.
   
 
   
Що кажуть експерти. «Що мене хвилює, так це продовольча безпека в кліматично дестабілізованому світі», - говорить генетик Падраїк Флуд. За таких темпів потрібно більше 10 років, щоб для органічних продуктів досягти показника 25%. Тому на допомогу приходять господарства, що спеціалізуються на вирощуванні продукції у закритих приміщеннях із контрольованим середовищем.
   

Яким шляхом йдуть в Азійсько-Тихоокеанському регіоні

У зв'язку зі старінням фермерського населення та низькою рентабельністю сучасного сільського господарства, тут прагнуть створити та популяризувати передову модель сільського господарства, яка здатна підвищити якість урожаю та збільшити прибуток фермерів завдяки застосуванню сільськогосподарських іонізаторів для підвищення врожайності овочів та покращення їх поживних властивостей. Наприклад, компанія NIHON-TRIM є першою компанією у світі, яка зосередилася на функціях води та шукає нові можливості впровадження в життя багаторічних досліджень, проведених спільно з вітчизняними (японськими) та зарубіжними дослідницькими інститутами. Вона створила бізнес, зосереджений на продажу апаратів для іонізації та збагачення воднем води, і сьогодні продала більше одного мільйона апаратів.
   
 

 

Про компанію Nippon Trim

  • Назва компанії: Japan Trim Co.
  • Дата заснування: 12 червня 1982 року.
  • Керівник: Шинацу Морісава.
  • Активний капітал 992 597 306 єн.
  • Кількість співробітників: 487 (включаючи афілійовані компанії).
  • Місцезнаходження: Японія. Осака (головний офіс та філії). Нанкоку, Кочі (район виробництва та збирання врожаю).
   
Зазвичай в овочах з теплиці дуже багато води та мало поживних для організму речей. Тому виникла потреба збільшити в овочах частку поживних речовин, не знижуючи їх якості та цінності для організму. На допомогу прийшла гідропоніка та сільгосп апарат для активації та збагачення води воднем, здатний працювати цілодобово.
   
Готовий та затребуваний на ринку продукт це сільськогосподарські іонізатори та Kangen Yasai, марка овочів, вирощених з використанням іонізованої водневої води.
   

   
Але оскільки інновації завжди впроваджуються повільно та обережно, нині вирощування та продаж високопродуктивних тепличних овочів все ще знаходяться на стадії дослідження та вивчення ринків збуту.  

Що можна сказати про тенденції у країнах Європи

Як справи з вертикальним землеробством та використанням спеціалізованого обладнання з контрольованим середовищем в Америці та Європі? Дані та факти: за даними PitchBook Data (PitchBook – це головний ресурс, де можна знайти вичерпні дані про світові ринки капіталу, а також власні дослідження та аналітичні матеріали, покликані допомогти досягти найкращих результатів), за перші три місяці 2023 року оператори критих ферм залучили $75.8 млн (близько 69,3 млн євро) у всьому світі в рамках 14 угод.
   
Хоча в розвинених країнах вертикальне землеробство все ще перебуває на рівні невдалих страртапів (найгумніші з них Kalera і AeroFarms і Agricool), є і перші успіхи.
   
   
Наприклад, 27 березня 2022 року Андрі Бйорн Гуннарссон заснував компанію VAXA і запустив першу і поки що єдину успішну вертикальну ферму в Ісландії. VAXA перетворює чисту геотермальну енергію для вирощування вуглецево-нейтральних водоростей, які ростуть у приміщенні, незалежно від погодних умов зовні, повідомляє Designboom. Ще однією перевагою її є незалежність від великої кількості водних ресурсів: ця вертикальна ферма використовує на 98% менше води, ніж традиційне сільське господарство. А у планах – запустити нові сорти сільськогосподарських культур, серед яких генетично модифікована пшениця. Тобто мікрогрін-ферми здатні запропонувати ще один спосіб створення стійкої та прибуткової бізнес-моделі для внутрішнього землеробства.
   
Але чи можуть фермери, які використовують пристрої, що працюють на кшталт мікрогрін, процвітати, якщо вони все ще енерговитратні? Витрати на енергію вже давно є ключовим питанням для галузі-початківців. Ферми потребують електрики для живлення світлодіодних ліхтарів, систем вентиляції та систем контролю температури. Посадка саджанців вручну може спричинити трудовитрати, оскільки автоматизація ще не набула поширення. Тому зараз активно ведуться переговори про перенесення європейського вертикального землеробства на Близький Схід з його доступною робочою силою та сонячною енергією удосталь. Поворот до сонячного Близького Сходу є тенденцією в секторі сільського господарства з контрольованим середовищем, повідомляє міжнародна газета Financial Times, що спеціалізується на публікації та аналізі новин зі світу фінансів та бізнесу.
   
Тож чи зможе Європа досягти своєї заповітної цифри у 25% органічної сільгосппродукції до 2030 року? І чи зможе кожна українська родина подолати негативні виклики, що склалися для неї у 2023 році? Мабуть, зможуть. Якщо в Європі активніше використовуватимуть гідропоніку та вертикальне землеробство, а в Україні – звернуть увагу на мікроферму Easygreen.  

Чому мікроферма Easygreen для українців може стати дієвим та сучасним рішенням на найближчий час

Паростки та мікрозелень, вирощені в Easygreen, містять колосальну кількість корисних компонентів, вітамінів, антиоксидантів, амінокислот. У десятки, а часом у сотні разів вище, ніж у дорослих культурах. Крім того, паростки і мікрозелень мають чудовий смак і естетично прикрашають будь-яку страву.
   
Мікроферма для пророщування мікрозелені EasyGreen EGL 55 дозволяє отримувати корисний та поживний урожай у себе вдома, з мінімальними витратами фізичних зусиль, електрики та часу. Перші пагони можна з'їсти вже на 2 добу після того, як висаджене насіння посходить, а повноцінну мікрозелень одержати протягом 3-7 діб.
   
 
   
Представлений у нашому каталозі пророщувач мікрозелені EasyGreen EGL 55 створює оптимальні умови для отримання здорової та безпечної для вживання вітамінної їжі, оскільки простір для пророщування регулярно зволожується, продувається, насичується додатковим киснем, а через дренаж виводиться надлишок вологи разом із небажаними побічними продуктами.
   
Мікрозелень швидше розвивається у нашій мікрофермі саме через сприятливі умови. Наявність усередині мікроферми 5 лотків із якісного харчового пластику BPA-free розміром 32x9 см дозволяє в одному лотку пророщувати одночасно 2-3 культури. Наявність п'яти лотків легко забезпечить Вам різноманітність 5-10 культур за один цикл. Площа 5 лотків – 1400 см², і ця властивість робить нашу мікроферму рекордсменом у своєму класі. Крім того, завдяки іншим конструктивним особливостям насіння, наприклад зернове, може рости в EasyGreen EGL 55 на 25-30% швидше, ніж в інших пророщувачах.      

Підсумки:

Враховуючи обставини, що склалися, рішення купити мікроферму Easygreen це своєчасний, важливий і правильний крок для будь-якої родини, що прагне до здоров'я і гармонії.
   
Київський магазин Akvalekar – прямий легальний імпортер пророщувачів-мікрофермів EasyGreen EGL 55 в Україні. Крім того, у нас є всі запасні частини і компоненти на випадок, якщо щось випадково розіб'ється. У тому числі нові запасні генератори вологи, які практично не ламаються протягом експлуатації.
   
Загалом термін служби апарату мікроферма EasyGreen від 5 і більше років. За цей час Ви окупите її вартість кілька разів, а здоров'я додайте багаторазово! Особливо якщо використовувати як живильне середовище для рослин активовану іонізатором воду.