Ще раз про те, чому варто купити іонізатор води

17

січ.

Ще раз про те, чому варто купити іонізатор води

   

Хіба не було б чудово у власному домі мати завжди доступну, поживну, цілющу й найкращу воду? З іонізатором води це цілком можливо. Пристрій збагачує водопровідну воду завдяки впливу електролізу, і таким чином перетворює звичайну воду з водогону на лікувальний лужний напій.

   

У каталозі інтернет-магазину Аквалєкарь ви знайдете ряд пристроїв, які завжди гарантують захист воді від шкідливих домішок та зміцнення вашої імунної системи. Ціна на них цілком прийнятна, а вартість – це всього лиш маленький внесок, щоб оптимально подбати про себе та зробити бодай хоч щось заради свого здоров’я.

Об'єктивні передумови, щоб мати удома власний іонізатор води

Наше тіло – це те, що ми їмо й п’ємо. Тому той, хто відчуває себе млявим, втомленим і виснаженим, не обов’язково повинен бути небезпечно хворим.

   

Часто причиною дискомфорту є незбалансоване або шкідливе харчування. У цьому випадку терапевти зазвичай призначають корисний «детоксикаційний» або очисний курс, що включає дотримання режиму здорового харчування. На додаток до здорового харчування також рекомендується лужна вода, щоб допомогти організму розкислити себе і, таким чином, самолікуватися.

   

Більшість споживачів впевнена, що очищена звичайна водопровідна, або мінеральна вода з магазину повинні бути достатньо якісними. Але зазвичай у цих видів води зовсім відсутні активні іони.

Трохи спеціальних знань

Звичайна вода з-під крана з хімічної точки зору нейтральна і слабокисла. Але, залежно від територіального розміщення вашого домогосподарства, а також температури води, мінеральних речовин і газів у водогоні значення рН коливається на рівні семи.

   

   

Для кращого розуміння: значення рН для кислот і лугів у воді становить від нуля до 14. Нуль це найсильніший ступінь кислотності, а 14 – найвища лужна реакція. При значенні 7 виникає баланс, тобто кількість кислотних сполук і лугів у воді однакова. А тепер вмикаємо логіку: якщо значення рН підвищується, кількість лугів у воді стає більшою, а значить кількість негативно впливаючих на організм кислот – меншою.

   

За допомогою іонізатора води можна збільшити частку лугів і зменшити кількість кислот, що корисно для організму. Таким чином, іонізатор води, збільшуючи лужність води, збільшує і її цінність для організму.

   

   

Висновок: щоб бути здоровим, не обов’язково купувати в аптеках дорогу мінеральну воду.  Для цього достатньо щодень іонізувати проточну звичайну водопровідну воду. Тобто купити портативний іонізатор води, або встановити у власну квартиру проточний іонізатор. Найкращі з наявних у нас – корейські.