Що таке воднева вода і чому її корисно пити

16

січ.

Що таке воднева вода і чому її корисно пити

 
Воднева вода - це збагачена молекулярним воднем (H2) питна вода з дивовижними властивостями, що відновлюють.
   
Хідеміцу Хаяши, доктор з Японії, в 1995 році припустив, що молекулярний водень здатний працювати як антиоксидант.
   
Він прийшов до висновку, що водень здатний руйнувати активні форми кисню (АФК), які викликають серйозні пошкодження тканин, змушуючи клітини організму передчасно старіти та гинути. Такі пошкодження тканин лежать в основі багатьох запальних та хронічних захворювань (наприклад, деяких видів раку).
   
   
У 2007 році група вчених з Японії виявила, що інгаляція воднем може діяти на організм людини, як антиоксидант і захищати мозок від вільних радикалів. При цьому він не заважає роботі інших активних форм кисню, які відіграють важливу роль в обміні речовин. Це викликало інтерес до його потенційної користі для здоров'я у всьому світі та призвело до нових проривних досліджень.
   
Воднева вода, хоч і не має смаку і запаху, але має приємну м'якість і свіжістю.
   
Водень в такій воді міститься в чистому молекулярному вигляді (H2). Оскільки молекули водню в збагаченої їм воді ніяк не пов'язані з її молекулами, то, відповідно, і формула води не змінюється, проте така вода має на організм доброчинний оздоровчий вплив.
   
На сьогодні опубліковано понад 1500 досліджень по всьому світу з питань впливу та оздоровлення молекулярним воднем, а також на тему вивчення впливу водневої води на організм людини. Особливо активно беруть участь у вивченні водню такі країни, як Японія, Корея, Китай, США, Мексика і Німеччина.
   
Іншими словами, численні наукові дослідження на людині та тваринах підтвердили, що молекулярний водень має яскраво виражені терапевтичні та оздоровчі властивості.
   
9 основних переваг водневої води для здоров'я
   
1. Знижує стомлюваність і підвищує життєвий тонус;
   
2. Засіб для профілактики від алергії;
   
3. Сприяє покращенню серцево-судинної та цереброваскулярній системі;
   
4. Профілактика раку;
   
5. Профілактика для боротьби з діабетом;
   
6. Протизапальна дія;
   
7. Запобігає зворотний розвиток дегенеративних захворювань;
   
  8. Антивіковий засіб;
   
9. Поліпшення пам'яті та когнітивних функцій.
   
Всі дегенеративні захворювання викликані занадто високим рівнем окисного стресу з надмірною кількістю АФК, які пошкоджують наші клітини та ДНК. Молекулярний водень в 88 разів менше, ніж вітамін С і через свого крихітного розміру, і здатності долати гематоенцефалічний бар'єр, він може ефективно видаляти вільні радикали та сприяти поліпшенню здоров'я клітин і загальному здоров'ю.
   
Питна воднева вода - один з кращих, ефективних і природних способів зберегти здоров'я і красу. Сьогодні кожен може дозволити собі вживати водневу воду, завдяки генераторам водневої води або використовувати водневу пляшку.
   
Більше інформації про вплив водневої води на наш організм ви зможете знайти в розділі "Здоров'я" і в розділі "Дослідження".